Hikvision Platinum partner

Djelatnici tehničke zaštite Kam-bell su ponosni što smo dobili status DPP Platinum partnera s Hikvisionom. Mi smo jedina tvrtka na jugu naše domovine  koja je surađivajući na mnogobrojnim projektima stekla iskustvo sa svim kategorijama opreme iz bogate Hikvisionove palete proizvoda.Š

Što znači za vas?

To znači da vam možemo ponuditi najbolje sustave i značajke videonadzornih sustava na tržištu po najkonkurentnijim cijenama. Svi naši djelatnici prošli su opsežnu obuku iz Hikvisona i iskusni su monteri. Prvi imamo pristup najnovijim proizvodima, značajkama i nadogradnjama na tržištu, imamo 24/7 pristup najboljim pružeteljima tehničke podrške  u našoj industriji. Konačno, možemo vam pružiti savjete potrebne za zaštitu onoga što je vama važno, jer mi ne prodajemo opremu nego Vam nudimo mir i sigurnost da se možete posvetiti Vama važnim i bitnim stvarima u životu.

Nemojte zanemariti učinak sustava zaštite dok ne bude prekasno. Prevencija je učinkovit oblik zaštite. Za mir uma, nazovite tehničku zaštitu Kam-bell  na 021 260 007 ili 098 255 149.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply