Interfonski sustavi

V-TEC, GOLMAR I HIKVISION  interfonski i videointerfonski sustavi nude veoma široku paletu uređaja koje obilježavaju najsuvremenija tehnologija izrade, elegantan dizajn, i mnoge korisne funkcionalne značajke.

Većina sustava ima ugrađen višetonski generator, pa je po tonu moguće razlikovati mjesto s kojeg je poziv upućen – sound system.

Tipke se mogu koristiti za razne namjene: otvaranje vrata, uključenje stubišne rasvjete ili za pozivanje drugih stanara u sustavima s međusobnom komunikacijom.

Uređaji se mogu kombinirati i prilagoditi raznim zahtjevima: obiteljskim kućama s više stanova, apartmanskim naseljima, te stambenim zgradama i neboderima.

Standardna boja svih slušalica je bijela, a na zahtjev mogu se isporučiti u antracit boji. Slušalice se ugrađuju na zid ili, uz dodatni komplet za prilagodbu, na stol.

Posebno bi istaknuli portafone za dvožicno povezivanje koji nam pružaju mogucnost korištenja postojecih instalacija i na taj nacin uvelike pojednostavljuju ugradnju.

Posebnost videoportafona je izuzetno kvalitetna i jasna slika postignuta primjenom najkvalitetnijih monitora i kamera velike rezolucije i osjetljivosti.

Veliki izbor preklopnika, distributora i dodatnog pribora, osnova je koja nam omogucuje realizaciju i najkompleksnijih zahtjeva i projekata.

Vanjski paneli ugrađuju se kod ulaznih vrata i sastavni su dio interfonskih kao i videointerfonskih sustava. Kako bi se u potpunosti mogli prilagoditi uvjetima instalacije, razvijeni su raznovrsni modeli. Sve vanjske panele moguće je kombinirati za prktički neograničen broj stanova.Kombinacija različitih materijala poput visoko kvalitetne plastike, aluminija i mjedi, uz poseban način njihove završne obrade, osigurava dug vijek trajanja bez potrebe za servisiranjem. Svi vanjski paneli imaju ugrađeno osvijetljenje kako bi i noću čitanje imena bilo lagano. U panele je moguće ugraditi tipkovnicu i tako omogućiti ulaz samo onima koji znaju šifru.

Pošaljite nam upit

© Copyright Kam-Bell | Design by web-pulse.eu