Integracija

Pošaljite nam upit

Vrijednost koju stječemo svojim dugogodišnjim radom i odricanjem želimo sačuvati. Glavna prijetnja našoj imovini su krađe, prepadi, provale i elementarne opasnosti. Ukupni gubici od krađa iznose prosječno 2% ukupnog godišnjeg prometa. Od toga 38,4% ukradu zaposleni, 35,8 % kupci, a u 6,9% dostavljači. To se ponavlja svake godine. Dodamo li tome iznose koje možemo izgubiti, ako je u našem poslovnom prostoru izvršen prepad za vrijeme radnog vremena ili je on opljačkan van njega, brojke vrtoglavo rastu. Uz to kriminalitet u svim svojim pojavnostima raste u Hrvatskoj po stopama koje su do nedavno u našoj zemlji bile nepoznate. U 1998.g. u Hrvatskoj je izvršeno 13.000 provala ili prepada u stambene ili poslovne objekte, uz prosječnu materijalnu štetu od 16.000,00 kn. Nameće se potreba aktivnog djelovanja. Trebamo učiniti sve kako bi kontrola ostala u našim rukama.

Kako? Štiteći se iznutra. Industrija proizvoda za zaštitu nudi visoko kvalitetne sofisticirane elektroničke uređaje koji osjetno smanjuju rizik koji prijeti našoj imovini. Ugradimo li integrirani elektronički sustav u svoj poslovni prostor vjerojatnost provale u njega četiri je  puta manja nego u objektu bez zaštite. To je njegovo preventivno djelovanje, jer provalnici odabiru neštićene lokacije. Ako je provala i pokušana, vjerojatnost da će uspjeti je 14 puta manja. To je njegovo aktivno djelovanje. (Provalnici odmah bježe kad se alarm oglasi.)

Investicija u sustave zaštite vraća se vrlo brzo jer se njegovom ugradnjom ukupne štete od krađa prosječno smanjuju za 20 puta. Povezivanje sustava zaštite sa zaštitarskim dojavnim centrom dodatno povećava učinkovitost zaštite, a moguće je dojavu o alarmu slati i direktno na određeni privatni broj. Ugradnjom elektroničkog zaštitnog sustava ostvarujemo dodatnu uštedu kroz sniženje premija za osiguranje, popusti se kreću u rasponu od 10 – 30 %.

Važno je znati da prema važećoj zakonskoj regulativi uređaj za zaštitu smiju ugrađivati samo licencirana društva, što garantira visoku razinu kvalitete uređaja i njihove ugradnje, jamstvo i servis, jednom riječju – profesionalizam.

Koristeći elektroničke zaštitne sustave dramatično smanjujemo troškove i povećavamo razinu sigurnosti na objektima gdje su gubici profita uslijed krađa bili uobičajeni. Ovi sustavi Vaš su alat koji 24 sata svaki dan, 365 dana u godini, pouzdano radi za Vas, osiguravajući Vam potpunu kontrolu nad Vašim vrijednostima. Trend koji obilježava razvoj uređaja za zaštitu je njegova integracija – povezivanje protuprovale, video nadzora, vatrodojave, kontrole kretanja osoba i imovine, komunikacija unutar jednog sustava na objektu, te spajanje tako integriranog sustava raznim  načinima komunikacije s dojavnim centrom, telefonom ili računalom odgovorne osobe.

Pošaljite nam upit

© Copyright Kam-Bell | Design by web-pulse.eu