Kam-bell Hikvisionov Gold Partner

Danas nas je posjetio kolega iz Hikvision Europe Mitja Novak te nam u ime svoje tvrtke uručio Hikvision-ov certifikat kojim smo postali Gold Partner . Hvala Hikvision-u na ukazanom povjerenju, i našim partnerima što nam dopuštaju da za njih biramo samo najbolje. Kad smo prije 5 godina kolegu Josipa poslali na edukaciju u Kinu vjerovali smo u ovu već duže vrijeme najveću svjetsku tvrtku u sigurnosnoj industriji, tako vjeru imali su i imaju i oni u nas.
Obostranim povjerenjem u sigurniju budućnost.

Hikvision je vodeći svjetski dobavljač sigurnosnih proizvoda i rješenja; proizvodnju kompletnog paketa sveobuhvatnih proizvoda i rješenja za širok raspon vertikalnih tržišta. Hikvision unapređuje temeljne tehnologije videa, obrade video slike i povezane pohrane podataka.
Tijekom proteklih nekoliko godina, Hikvision je produbio svoje znanje i iskustvo u zadovoljavanju potreba kupaca na različitim vertikalnim tržištima, uključujući javnu sigurnost, transport, obrazovanje, zdravstvo, financijske institucije i energiju, kao i inteligentne zgrade.

HikVision proizvodi pružaju snažnu poslovnu inteligenciju za krajnje korisnike, koja može omogućiti učinkovitije operacije i veći komercijalni uspjeh a mi ćemo s Vama podijeli sva znanja koja smo od njih usvojili

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply